Tak nechutně by nezahrála ani symfonie chcípajících psů A přitom jde a budoucnost celé evropské civilizace! To už není hra, ani celou tu dobu to hra nebyla

Zprofanovaná kontraverzní poslankyně německé strany DIE LINKE (komunisté) Ulla Jelpke v předešlých dnech podala jakoby z čistého nebe písemnou interpelaci (kleine Anfrage) na ministra vnitra SRN (místo aby interpelaci podala správně na příslušného ministra zahraničních věcí), zdánlivě využila své právo k odhalení podpory Turecka islámských radikálů. Tak, jak byla akce provedena, by mohla nadchnout Das Kapitalem ovládané, médii omámené (lepe oblé), bezmocné občany. Dle všeho to ale byla zinscenovaná akce v součinnosti těch “nejcitlivějších” složek státu.Když je člověk za svůj dlouhý život byl svědkem podobných her na demokracii, není pak obtížné odhadnout, co přijde následně. To je, jako když je člověk přinucen vidět jeden ošklivý film opakovaně dokola a navíc ještě všude kolem sebe.

Po druhořadé inscenaci paní Ully Jelpke a jejich zadavatelů se přímo otevřela cesta ke kladení otázek, co tedy dělají ostatní demokratické strany v Bundestagu pro odhalení prorůstání islámistické ideologie do všech struktur společnosti. Jakoby toto prorůstání začalo teprve včera…..

Aby hra na demokracii byla “dokonalá”, hned se hlásil o slovo člen bezpečnostního grémia Bundestagu strany všehomišungu Zelených, veterán Hans-Christian Ströbele, že otázku spolupráce bezpečnostních složek SRN s tureckou tajnou službu a aktivity turecké tajné služby na území Německa si vezme po prázdninách do svého pracovního programu a nezapomněl dodat, že “existují neuvěřitelné aktivity turecké tajné služby na území Německa, že vedení německé policie, kontrarozvědka a rozvědka musí svoji kooperaci s MIT (zkratka turecké tajné služby) přehodnotit, jinak existuje reálné nebezpečí, že se stanou součástí zločinu jako spolupachatelé”! Guten Morgen Hansi a gute Nacht! Guten Morgen Hansi, že jako nejdéle působící člen kontrolního grémia Bundestagu nad tajnými službami k tomuto poznání docházíte teprve teď! A gute Nacht Hansi, že po sdělení této tak závažné skutečnosti odcházíte na dovolenou a nezapomínáte slibovat svým občanům, že se s tím budete zabývat až po své dovolené!

A aby symfonická hra na demokracii byla dokonalá, přihlásil se o slovo šéf kontrolního grémia nad tajnými službami Bundestagu konzervativní politik (CDU) Clemens Binninger, že po prázdninách bude žádat zprávu o bilaterálních vztazích mezi MIT a německými tajnými službami a že poslední události, co se odehrály v Turecku, dávají indicie, že situace je vážná … Aby v symfonii nechyběl bubeník ala Laterna magika, odborník na bezpečnost sděluje největšímu deníku SRN, že každý z 500 Turků, je aktivním spolupracovníkem MIT ! A že jich je v Německu 6000! A radši zůstává utajeným bubeníkem za oponou Laternou magikou! Ale německý právní řád nezná institut utajeného experta! A jestli i “expert” demokratického a právního státu je ze strachu nucen využívat neexistující institut, aby zůstal utajený, tak jak potom všem má v klidu spát běžný občan? Občan, který je každý den a noc oblbován ukolébavkou o bezpečném statě ?

A ještě k tomu jeden “malý” detail ; v tom celkovém počtu nejsou zahrnuti agenti MIT na plný úvazek ,agenty arabského ,turkmenského, čečenského , indického, pákistánského, afghánského původu a dovídáme se od váženého experta , že v SRN nebylo tolik cizích agentů a informátorů ( má na mysli agenty komunistických zemi jako Stasi, KGB atd ) ani v nejhorších dobách studené války! V Česku by se tomu řeklo: no potěš Pán Bůh!

Šéf kontrolního grémia, nejstarší člen toho grémia kontroly nad tajnými službami a bezpečnostní expert Bundestagu – kde byli a co dělali celá ta léta? A nebo: že by tolik tureckých agentu přišlo po interpelaci paní Ully Jelpke … přes noc s ufony ? Takže konečně po desítkách let tito politici nuceni aspoň sdělit občanům, které vnímají jako stádo ovcí, že ve všech strukturách německé společnosti a německého státu, má Erdogan jen a jen jemu věrné agenty! Komu tedy tito polici všech barev celá ta léta sloužili a čím si zasloužili svůj vysoký plat a s jejich mandátem spojené pro obyčejného smrtelníka neuvěřitelné výhody? A co šéfová této nechutné symfonie Angela Merklová? Vyzvala včera všechny občany tureckého původu k loajalitě Německu ! A nikdo se ani nepozastavuje nad touto naprosto nepochopitelnou “výzvou” šéfové. Copak má za pochybnosti, pochybuje o jejich loajalitě tak, že je musí k loajalitě vyzývat? Copak německý právní řád za udělení občanství nevyžaduje absolutní loajalitu Německu ? Máme to chápat tak, že samotná Angela Merklová zpochybňuje loajalitu německých občanů tureckého původu a přesto jim nechává občanství?

Tak nechutně by nezahrála ani symfonie chcípajících psů!

A přitom jde a budoucnost celé evropské civilizace!

 

To už není hra, ani celou tu dobu to hra nebyla!