Jaký další komplot mají na mě připravený odpovědné státní orgány České republiky, která je členem OSN, NATO i Evropské unie a hlásí se k principům právního státu a demokracie? 

 

plk.Václav Kučera

plk.Václav Kučera

  •  Dne 8. 9. 1994 jsem byl ve své kanceláři napaden ozbrojeným tureckým ilegálem, žijícím na území ČSSR, ČSFR a ČR přes 10 let pod falešnou identitou a s falešným pasem, který byl prodloužen velvyslanectvím Turecké republiky v ČR. Jednalo se o pokus vraždy mé osoby, který měl být spáchán na objednávku.
  • Dne 13. 9. 1994 jsem byl v nočních hodinách, po návratu z obchodního jednání se zástupci světoznámé britské společnosti BOOTS, před svým domem zadržen skupinou ozbrojených osob, vedených kapitánem Josefem Opavou. O 10 let později bylo prokázáno, že kpt. Josef Opava byl členem největšího zločineckého gangu (známého jako Berdychův gang) v dějinách české kriminalistiky a byl posléze odsouzen k odnětí svobody na 12 let. Během výkonu svého trestu se Josef Opava tehdejšímu senátorovi, dnes europoslanci, Jaromíru Štětinovi, doznal, že zatčení mé osoby proběhlo na objednávku.
kpt.Josef OPAVA

kpt.Josef OPAVA

  • Prvotním úkonům (mučení a týrání mé osoby a mých tří kurdských spoluobviněných) velel kpt. Horák, který byl dle zprávy ředitele Inspekce ministra vnitra ČR JUDr. Nechanického onou osobou, pro kterou dotyčný turecký ilegál Göksel Otan alias Gurkan Gönen alias Mustafa Özer pracoval jako agent
  •  Zatčení mé osoby a dalších tří Kurdů nařídil Úřad vyšetřování Policie ČR, oddělení Praha 5, který dal příkazy jak Horákově, tak i Opavově skupině. Vedoucím Úřadu vyšetřování Policie ČR Praha 5 nebyl nikdo jiný, než nadporučík Václav Kučera.
  • Já a tři Kurdové jsme byli později účelově obviněni z přípravy trojnásobné vraždy. Přibližně ve stejné, kdy jsme prokazatelně a prokázaně jednali se zástupci firmy BOOTS, jsme údajně mučili jinou osobu.
  •  Podle zákona tento případ již nemělo vyšetřovat Obvodní oddělení Policie ČR pro Prahu 5, ale měl být předán Úřadu pro vyšetřování policie hlavního města Prahy. V průběhu vyšetřování, tedy vzápětí, skoro paralelně s dobou předání spisu  na Úřad pro vyšetřování hlavního města Prahy, byl npor. Kučera povýšen a tak se stalo, že “jel se spisem ” na Úřad vyšetřování hlavního města Prahy už jako náměstek ředitele.
  •  Mně i mým obhájcům byl spis po dobu několika měsíců tajen, ale mezitím ho  turecký ilegál mohl kdykoli studovat a dokonce ho Václav Kučera prostřednictvím České televize ukázal celému národu.
  • Obvinění z dalšího závažného trestného činu, ze kterého jsem byl  obviněn účelově, tj. podvody, mi do vazební věznice doručil 30. 11. 1994 dotyčný Václav Kučera osobně a poté se svými podřízenými provedl výslech.
  • Já a tři další Kurdové jsme byli dva a půl roku drženi ve vazebních věznicích po boku nejhorších zločinců, aniž by pro vazbu a její prodloužení nad zákonnou lhůtu dvou let tehdy existoval sebemenší oprávněný důvod.
  •  Turecký ilegál Göksel Otan alias Gurkan Gönen alias Mustafa Özer nebyl nikdy Václavem Kučerou a jeho úřadem obviněn z žádného z trestných činů, které spáchal, naopak mu Kučerův úřad chtěl vrátit jeho pas, o kterém věděl, že je falešný! Turecký ilegál tak například nebyl obviněn z toho, že si na falešné doklady pořídil zbrojní průkaz, tlumočnický průkaz a zakládal obchodní společnosti a dokonce ani z toho, že do ČR dostal, po celém světě hledaného zločince Nurettina Cila, kterému údajně s tichým souhlasem Policie ČR zařídil pobyt a nechal pořídit pas na tureckém velvyslanectví v Praze. Pouze na popud policie SRN byl později Nurettin Cil v Praze zatčen, zrovna když tiskl falešné bankomatové karty.
  • Trvalo 13 let, než se prokázalo, že veškerá obvinění byla vykonstruovaná a účelová, a já i moji spoluobvinění jsme byli soudem v plném rozsahu očištěni.
  • Jak český stát, tak i nejvýznamnější osobnosti České republiky, včetně tehdejšího prezidenta Václava Havla, se mně omluvili, a stát mě rovněž částečně odškodnil.

********************************

Po dvaceti letech

  • O více než dvacet let později, dne 20. 1. 2015, jsem byl ve svém domě napaden jistým Václavem Faktorem, který do objektu pronikl násilím s úmyslem mě zpacifikovat .
  • Václav Faktor, odsouzený recidivista a neúspěšně léčený alkoholik, je dle všeho agentem či spolupracovníkem Policie ČR v místě svého bydliště – v Příbrami.
  • Zázračně se mi podařilo Václava Faktora přimět, aby svůj úmysl opustil a částečně se mi rovněž podařilo náš rozhovor nahrát. Václav Faktor se ke svému činu později dokonce písemně doznal. To vše jsem nahlásil policii. Aniž bych byl vyslechnut já či Václav Faktor, vytvořila policie 26. 1. 2015 tzv. „koncept“, jenž je součástí spisu, a ve kterém zřejmě božským vnuknutím došla k závěru, že jsem si vše vymyslel a předem připravil.
  • Václav Faktor, který byl v době činu celostátně hledaný pro jiné závažné trestné činy, byl zadržen na adrese, kterou jsem policii sdělil a po několika hodinách byl záhadně propuštěn na svobodu. Od té doby mě obtěžuje výhrůžnými SMS zprávami a opakovanými (místy až několikrát denně) pokusy o telefonický kontakt – jako účastník trestního řízení takto jednat v žádném případě nesmí a samotné kontaktování poškozeného obviněným je jasným důvodem pro uvalení vazby . Výpis SMS zpráv i nepřijatých hovorů jsem předal v písemné podobě Policii ČR i Státnímu zastupitelství, které však nic neučinily. Za Václavem Faktorem tak evidentně, podobně jako před čtvrt stoletím za tureckým ilegálem, stojí nadzákonné síly.
  • Ve věci jsem dodnes nebyl vyslechnut, spis byl mně i mým obhájcům tak jako v 90.letech, po dobu několika měsíců zatajen.
  • V den, kdy měl být spis konečně dostupný mým obhájcům, provedlo Obvodní oddělení Policie ČR Praha-venkov Jih u mne doma tzv. domovní prohlídku, při které několik hodin procházeli celý můj kurdský archiv a odnesli soubor CD a DVD starých nejméně 7 let, které nemohou mít se žádnou z nových událostí nic společného. Domovní prohlídka proběhla aniž bych byl obviněn z jakéhokoli trestného činu – tedy v rozporu s Ústavou ČR. Navíc v době, kdy jsem byl vážně nemocen. Byl jsem nucen být v místě „domovní prohlídky“ po celou dobu jedenácti hodin ve stavu, jenž byl policii dobře znám. V jejím průběhu Václav Faktor opět opakovaně volal a posílal mi SMS zprávy, jako kdyby byl s policií domluvený a koordinovaný.
  • Je krajně podezřelé, že protiústavní domovní prohlídka proběhla necelých 20 dní poté, co jsem se obrátil na ředitele Bezpečnostní informační služby (tedy české rozvědky) s rozsáhlou kritickou analýzou, která se zabývala protiprávním jednáním některých jejích patrných agentů v řadách policie. Necelé 2 týdny před prohlídkou jsem rovněž napsal dopis adresovaný ministru vnitra ČR, ve kterém jsem postup Policie ČR vůči mé osobě označil za fašizoidní.
  •  Jedná se o akt, kdy chce Policie ČR dodatečně vykonstruovat nějaké účelové obvinění, tak jako v 90. letech.
  • Státní správa ČR ke svým nezákonným a záhadným cílům a ke kriminalizaci a diskreditaci mé osoby dle všeho zneužívá mou psychicky nemocnou manželku a moji nezletilou dceru.
  •  Šéfem policie Středočeského kraje, ve kterém mám trvalé bydliště, kam spadá Obvodní oddělení Praha-venkov Jih, ale kde též leží i trvalé bydliště pachatele Václava Faktora (Příbram), není nikdo jiný, než dnes již plukovník JUDr. Václav Kučera!

Oprávněně se domnívám, že motivací postupu státní správy, některých soudů a soudců vůči mé osobě a zneužívání nemocné osoby, mé manželky, je: 1) Mé angažmá pro Kurdy ve všech oblastech života.

 

2) Pomstychtiví policejní důstojníci, kteří mě “nedostali” v 90-tých letech, jsou dnes v nejvyšších postech Policie ČR a nyní se mě pokouší zdiskreditovat a dostat  zpět do vězení, a to zákeřně přes osoby, ke kterým mě váže nejhlubší citový vztah, a to přes mou psychicky nemocnou manželku a mou 6 letou dceru !

 

3) Mé oprávněné spory o odškodnění v řádu milionů korun, které jsem vedl a stále vedu již mnoho let s Českou republikou.

 

Jaký další komplot mají na mě připravený odpovědné státní orgány České republiky, která je členem OSN, NATO i Evropské unie a hlásí se k principům právního státu a demokracie?

Mám se snad připravit na dalších zničených 13 let života, když jsou proti mně nejen používány ty samé protiprávní postupy, jako před dvaceti lety, ale dokonce proti mně postupují ti samí lidé?