Před rokem jsem napsal a varoval, že Erdogan má v Evropě svoji pátou kolonu a jedna četa páté kolony Erdogana v Německu se jmenuje Osmanen Germania – Osmanové Německa

Teprve v minulých dnech ministerstvo vnitra Severního Porýní -Vestfálska nejlidnatější a čtvrté největší spolkové zeměNěmecka, doručilo zemskému parlamentu neveřejnou zprávu o této četě Erdoganovy páté kolony, ze které vyplývá či potvrzuje to, co jsem před rokem napsal, že tato četa má spojení na tureckou tajnou službu MIT, o které německé úřady píšou, že jen na území SRN má několik tisíc agentů a že jsou podporováni z Turecka. Ministerstvo má dle všeho zjištěno i to, že poslanec Erdoganovy strany Metin Külünk, osobně přivezl a předal šéfovi teto čety Bagcimu peníze a kolik těch peněz bylo (jsou to černé peníze!), to už je zamlčeno i parlamentu! Proč německé úřady nezahajují třeba trestní střihání vůči tomuto poslanci, který dle všeho – aspoň tím, že předává neregistrované peníze šéfovi této bandy, je trestné a nezávisle za jakou nezákonnou objednávku – je trestné! Ale to by moc iritovalo Erdogana! To není žádoucí, když má Německo ještě tolik ekonomických zájmů v Turecku!

A co ještě? Že obchodují s drogami, s prostitucí, s bordely, se zbraněmi a mají za úkol umlčet zástupce kurdských organizací až po zastánce Güllena a po německého satirika Jana Böhmermanna, který si dovolil zesměšnit Erdogana!

Najednou německý tisk začal zveřejňovat, co všechno tato četa páté Erdoganovy kolony na území SRN spáchala …. a tak důstojníci této čety skončili za mřížemi a to na dlouho.

Člověku se chce říct „Dobré jitro, páni ministři zemských vlád“! Kde jste byli a co jste dělali celá ta léta, když tato a jiné čety té páté kolony dostávali přímo před vašima očima podporu rovnou z Turecka? Kde jste byli, když jejich vliv vzrostl do neuvěřitelných dimenzí!? Jen počet těchto zrůd, které terorizují kdejakého svobodné myslícího občana pocházejících z Turecka a to především Kurdů, se odhaduje na 6000!

Jaká je celá struktura této Erdoganovy chobotnice v Evropě, to ministerstva vnitra Německa, Francie, Holandska, Belgie, Rakouska určitě vědí, ale nikoliv občané !

A kolik jich je vlastně v Česku???

To se nesmíme dozvědět, to není žádoucí, když Evropský kapitál má ještě tolik svých vlastních zájmu v Turecku!