Kurdové bojují za svá základní lidská práva téměř s holýma rukama již více než 100 let a bojují proti těm nejmocnějším v této části světa. Často byl jejich boj za základní lidská práva potlačen zbraněmi pocházejícími z civilizovaného světa.

Yekta-Uzunoglu-II

 

Boj kurdského národa za práva a demokracii se teprve dostal na výsluní mezinárodní politiky jen proto, že zlo, proti kterému bojujeme tak dlouho, ohrožuje i svět, především Evropu a USA. Prostě řečeno, my jsme se dostali do povědomí světové veřejnosti ne kvůli tomu zlu, co nás ohrožuje a snaží se nás „vyhubit“, ale jen proto, že totéž zlo ohrožuje už i celou naši civilizaci.

Na mně žádný zatykač vydán nebyl, to jenom některé „senzibilní „osoby účelově a na vyžádání o mně roznášejí. Já žiji od roku 1970 mimo Turecko a nebyl jsem nikdy za celý svůj život členem žádné kurdské politické strany či organizace, nebyl jsem ani členem žádné politické strany či organizace evropských zemí, kde jsem pobýval. Jestli kvůli mým článkům nebo projevům Turecko zahájí v součinnosti svými s kolaboranty ve státní správě v ČR trestní stíhání…… to by pro mně nebylo nijak překvapujícím.

plk.-JUDr.-Václav-KUČERA

To jsem už jednou v ČR zažil, kdy úřad, kde byl vedoucím jistý poručík Václav Kučera ve spolupráci s tureckými ilegály žijícími v ČR a zločinecky mně a se mnou další tři Kurdy účelově obvinili, trestně stíhali z těch nejhorších zločinů. Jak státní zastupitelství a dlouhá léta také soudy, jim ve všem vyšli vstříc i za cenu porušení práva své vlastní země, přitom tady mluvíme o institucích které ze zákona by měly být zřízené k ochraně a dodržení samotného práva.

A v současnosti úřad stejného Václava Kučery, který je dnes je již plukovníkem, dokonce doktorem práv a ředitelem celé středočeské policie, se mně snaží zdiskreditovat, kriminalizovat tak, jako před 21 lety a opět žádného ministra či jiného ústavního činitele to nevzrušuje. Pak se ale nedivme (při zjištění jak dalece nás státní systém dohání), že stačí jen pár islámských radikálů, aby vymetli ty, co je už doháněli.

 

http://www.bezpolitickekorektnosti.cz/?p=74178