Na nedávném summitu Organizace islámské spolupráce vyzval turecký prezident Recep Erdogan k vytvoření společného orgánu pro boj s terorismem a k prošetření kořenů současné migrační krize. Přitom Erdogan již před konferencí při své návštěvě v Saúdské Arábii deklaroval, že vytvoří společně s Saúdskou Arábií společnou armádu a na té konferenci řekl, aby ta armáda nebyla jen armádou Turecka a Saúdské Arábie, ale všech islámských zemí. 

Jen navenek, aby neiritoval občany Evropy a USA a dalších křesťanských zemí, kteří díky zrůdnostem ISIS jsou už senzibilnější vůči všemu, co se týká islámu, to odůvodňují tím, že islámskou armádu vytvářejí pro boj proti ISIS. A stáda “odborníků”, kteří jsou financována z našich daní v evropských institucích ale i amerických institucích, vědí, že to byla právě Saúdská Arábie a následně Turecko, kdo podporují tyto zločinecké organizace!

1022112968

 

A ta stáda dobře placených “odborníků” a “konzultantů” EU vědí též, že v Saúdské Arábii vždy platilo právo šaría a nikdy “lidská práva” – tak jak my vnímáme lidská práva, ta tam nikdy nebyla akceptována! Jen v loňském roce byli veřejně popraveni před kamerami Evropy a USA desítky lidí včetně šíitského umírněného duchovního a ženy podle práva šaría nemají ani právo řídit auto!

pakistan_atomrakety
A všichni dobře vědí, že je v Turecku dodnes dvacetimiliónovému národu Kurdů upíráno právo vzdělávání ve své mateřštině! Je všeobecně známé, že se Turecko nachází na 151. místě v žebříčku sledujícím svobodu tisku ve cca 180 zemích! Stovky novinářů byli jen v posledních dvou letech na přání vládnoucí garnitury Erdogana vyhozeni z práce, uvězněni či vyhnáni do exilu a řada redakcí novin byla zavřena, knihy jednoho z nejpopulárnějších novinářů-spisovatelů jsou zakázané! Takže ta islámská armáda, policie či zpravodajské služby nebudou orientované na boj proti terorismu, ale dle všeho na prosazování hospodářských zájmů Turecka, Saúdské Arábie, Kataru, Kuvajtu a dalších bohatých islámských zemí a to bezohledně – tak, jak to dobře umí!

Does-Pakistan-have-nuclear-weapons-ready-to-ship-to-Saudi-Arabia

Během summitu Organizace islámské spolupráce byl Erdogan zvolen prezidentem této organizace na dobu dvou let. Jestli se mu podaří vytvořit islámskou armádou, islámskou policii a pravděpodobně islámskou zpravodajskou službu, tak jsem si jistý, že pak nebude pro něj problém dorazit naši civilizaci, která i tak už umírá.

Evropský kapitál a s ním i politici, co jsou pochopitelně s kapitálem propojeni pupeční šňůrou stejně jako masmédia, skrývají před námi občany nebezpečí, které nám a našim dětem v budoucnu hrozí. Jen pro uvědomění této síly: přestavte si, že Turecko má druhou největší armádu v NATO a obrovský vojenský průmysl a Saúdská Arábie s Katarem, Emiráty a Kuvajtem má nepředstavitelné množství finančních prostředků! A mnoho “chudých” členů má milióny potencionálních vojáků! Že tato organizace je největší světovou organizací po OSN a má 56 členských zemí s cca 1,5 miliardou lidí! Pákistán má již dlouho jaderné zbraně a vše co k nim patří!

To už dávno není hra, ale předpokládám, že ani toto nepovede k činnosti EU a k přijetí potřebných opatření, která by měli učinit dnes už dobře zajištění evropští činitelé. Naopak jsem si jist, že některé podniky z EU a z USA v případě “objednávky” jim ještě dodají techniku, know-how a přitom si budou ještě mezi sebou nemilosrdně konkurovat, kdo jim co dodá, co dosud ještě nemají – jen kvůli “prachům”!

A Erdogan si té síly a slabosti EU a USA je plně vědom a ví, co by mohl se sjednocením té síly “dokázat” na úkor míru ve světe!

Toto už není hra, Evropo!

Psáno pro Novou republiku:

http://www.novarepublika.cz/2016/04/islamska-armada-islamska-policie.html