Židé na to, kolik jich bylo a je dnes, dávali naší lidské civilizaci od nepaměti ty nejcennější osobnosti a s nimi vědu, kulturu, hospodářství, techniku ale i politiku

Vzpomeňme jen na osobnosti z 19. a 20 století: to byl Karel Marx, Sigmund Freud, Wilhelm Reich, Albert Einstein, Marek Chagall, Amadea Modigliani, Sarah Bernhardova až po Woodyho Allena a Henryho Kissingera…..

Tento božský národ obdaroval za těch zrůdných podmínek, které jim lidstvo určilo, dokázal, jak je hoden obdarovat lidstvo tolika osobnostmi, že získaly za jedno století nejméně 196 Nobelových cen ze všech oblastí života!

Málokdo se nad tím aspoň na chvíli pozastaví a chvíli nad tím lidsky přemyslí, co všechno jsme jako jedinci, jako společnost, jako civilizace dlužni tomuto neuvěřitelným zrůdnostem vystavenému národu!

A co dělala a dělá naše civilizace za to všechno, čím nás Židé obdarovali ze všech oblastí života a to od fyziky až po hudbu?

Tato evropská civilizace je pronásledovala stovky let, vymýšlela k jejich vyhubení to, coby nedokázala vymyslet ani ta nejstrašidelnější zrůda, co si jako lidé s omezenými smyslovými organy dokážeme představit!

 

Plynové komory, znásilnění, vykrádaní jejich materiálního ale i duševního bohatství, “lékařské” experimenty…. To co všechno jsme jim způsobili jménem národa, jménem boha, jménem ideologie, to je nekonečné!

Proč?
Co zlého Židé způsobili lidstvu, že si zasloužili tolik zrůdností, které by ani ďábel či čert nevymyslel?

Za cenu obětí tisíců a tisíců svých lidí dokázal tento národ překonat neuvěřitelné bariery a dostat se do své rodné země, aby aspoň někde na této Zeměkouli mohli žít “v klidu”! A vrátili se tam, odkud pocházejí, kupovali zpátky zemi, která patřila jejich předkům, ale ani tam nesmějí mít klid… Nejen kvůli jejich sousedům, ale kvůli naší evropské civilizaci, která dle všeho nemůže vstřebat skutečnost, že Židy nedokázala úplně vyhubit a přece část z nich přežila a postavila si svůj stát! To je ten jejich hřích, který jim Evropa nechce odpustit!?

Tento národ chce svoje svaté město vyhlásit za svoje hlavní město! A? A celý svět se staví proti nim! Od Číny až po Jemen! Až po Francii a Anglii!

Copak Jeruzalém nestavěli svou krví Židé? Aby dnes neměli na ně právo jako své hlavní město?

Francii nestáčí, jak zacházela se svými Židy? Oč jim jde? O své zájmy v Turecku, v arabských zemích? Oč jiného, že?

A Anglie? Jak rychle zapomněla, že se snažila všemi prostředky, aby ti, kteří přežili holocaust, nemohli “utéct” před pronásledováním v Evropě a dostat se domů! Židé nemají naftu, ale ani miliony islamistů v Anglii! Miliony islamistů s britským občanstvím !A tak nestoudně Británie po té, co způsobila tomu národu, ještě stavět proti tomu, aby Židé měli svoje hlavní město, jako hlavní město svého malého státu!

O nikomu nejde o právo, o spravedlnost nebo o lidskost, ale opět jen a jen o jejich bestiální zájmy a za ty jsou schopni spáchat další zločiny na úkor lidskosti!

Zapomínají ale na jedno a to, že s tou nelidskostí mohou tak nanejvýš pohřbít civilizaci, za jejíž valnou část vděčí právě Židům!

Zdroj: https://uzunoglu.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=640206