Aktem atentátu na symbol istanbulských radovánek Reina Club, kde bylo chladnokrevně usmrceno 39 lidi a víc než 60 zraněných, celé toto indoktrinované myšleni se mezi islamistickými teroristy změní, tento akt je a bude průlomový

 

 

Dosud islámští teroristé vždy šli útočit s vědomím, že zemřou. Sebevražedný útok jim byl indoktrinován po celé generace.

Jako příslušník Lékařů bez hranic v irácko-iránské válce jsem nemohl pochopit iránské děti (vojáky), kteří se vyřítili ze zákopu a s výkřikem Alláhu Akbar chtěli zaútočit na druhou stranu, to jest na iráckou stranu a přitom věděli, že tam na věžích jsou těžké kulomety, které je rozsekají, ale právě to si přáli, chtěli se dostat do ráje.

Toto myšlení má tradici stovky let, proto sebevražední atentátníci v klidu šli na smrt někdy s nákladnými auty, někdy osobními vozidly, nebo někdy s výbušninou kolem těla (atentát na istanbulské letiště).

I v případě atentátu na ruského velvyslance atentátník přijel a sám prohlásil, že jde zemřít, chtěl se už rychle dostat do ráje, tak jako ostatní.

Ale s aktem atentátu na symbol istanbulských radovánek Reina Club, kde bylo chladnokrevně usmrceno 39 lidi a víc než 60 zraněných, celé toto indoktrinované myšleni se mezi islamistickými teroristy změní, tento akt je a bude průlomový!

 

Hašhaši zabiják v historii

 

Tak jako tehdy u průvodce tohoto postupu u Hašhaši.

Atentátník nejednal tak, aby se rychle dostal do ráje,ale šel zabít maximální množství lidí a musel učinit vše, aby se odtamtud dostal živý, aby následně nebyl zatčen.Proto zpracování mozku tohoto typu teroristů je naprosto odlišné od těch, řekneme tradičních atentátníků. Právě tento tradičnímu islámskému terorismu odporující způsob uvazování a konaní Hašhaši, kteří se nechali zviditelnit tímto aktem na Reina Clubu, se bezesporu stane příkladem i pro ostatní, už nyní jsou signály o tom, že se budoucí sebevražední atentátníci “tradiční školy” bouří proti svému vedení a poukazují na efektivnost atentátníka a atentátu v Reina Clubu ana ještě jiný výklad části Koránu, kde se říká, že ráj zabezpečuješ podle toho, kolik jsi zabil káfirů.A tento výklad, který byl tehdy směrodatným při postupu Hašhasi, se vrátil s útokem na Reina Club.Když prostuduji postup toho atentátníka, tak se jako dobře informovaný člověk nestačím divit.Například: atentátník nastupuje po atentátu do taxíku a po 400 metrech řekne, že nemá peníze a poprosí taxikáře, aby mu umožnil z JEHO (!) telefonu zavolat někam, že jestli mu půjčí peníze, až tam k nim dojedou a po telefonátu taxikářovi řekne “sorry, ani tito moji přátelé mi nechtějí půjčit peníze“ a vystoupí! Po třech dnech intenzivního pátraní zajistí policie tohoto taxikáře, který jim sdělí to, co se odehrávalo a dá jim i číslo, na které atentátník volal. Celá police uskuteční obrovskou razii, zajistí víc než 20 lidi a to velice brutálně, zajistné osoby policie brutálně týrá atd. Pak po dvou dalších dnech týrání téměř až ke smrti se zjistí, že to jsou agenti turecké tajné služby pocházející z islámské části Číny ……a že atentátník s nimi nemohl mít nic společného!! Ale byli poradně týráni a toto už Turkům nikdy nikdo z nich neodpustí….

 

REİNA po teroristickém útoku

 

Na druhé straně sofistikovaná příprava a neuvěřitelné provedení samotného aktu, způsob, jak atentátník zmizel a než zmizel, stačil celý bezpečnostní aparát tak silné policejně – vojenského – zpravodajského státu tahat za nos, ale i následně, jak každou chvíli slyšíme prohlášení, že byl spatřen a pokaždé buď v nějakém hypermarketu, nebo na tržišti, na istanbulském gigantickém autobusovém nádraží a nebo letišti, že je obklíčen speciálními policejními jednotkami (jako tomu bylo teď v Holandsku, v Ankaře nebo v Kazachstánu) a to vždy v souvislosti s tímto atentátníkem…. každou chvíli vytváří psychický teror ve metropolích, mezi tisíci a tisíci lidmi, pyschoteror, který se rozšiřuje jako tsunami, to je dalším znakem Hašhasi, kteří si hodně zakládali na pyschoteroru a strašení mas lidí. On nezabil jen 39 lidi, on všem ostatním potenciálním atentátníkům otevřel novou cestu, jak po stránce výkladu Koránu, ale také způsobem provedení a hlavně překonaní respektu před mocným státem!V neposlední řadě je to cíl jeho útoku: Reina Club je symbol istanbulských radovánek, kam se Turecko snaží přitáhnout nejbohatší z arabských zemí, aby mohlo vykompenzovat obrovskou ztrátu způsobenou absencí evropských či amerických boháčů kvůli teroristickému ovzduší v Turecku! Turecku se skutečně povedlo tam Araby přitáhnout a právě tam a právě cíleně na ty Araby byl zaměřen teroristický útok.

Turecko mělo dost velkou část svého příjmu z turismu, tak s tím se může rozloučit i ve snech, a to není jediné, co pro Turecko z jeho příjmů končí.